Download for: Yeni Inka Ft. Kevin Ihza - Sakit Rindu

Artist : Yeni Inka Ft. Kevin Ihza - Sakit Rindu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 06:21
View : 55.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Ft. Kevin Ihza - Sakit Rindu

Luwih becik loro untu

Daripada sirahe ngelu

Sakit cinta, sakit rindu


Yen bengi ra biso turu

Yen awan ra doyan mangan

Amargo tansah kelingan


Betul kowe betul kandamu

Cah ayu tak tunggu tunggu

Ora liyo mung sliramu


Rino wengi dadi impenku

Wani sumpah opo njalukmu

Bocah ayu, ojo ngguya-ngguyu


Lali anak lali bojo

Lali wayah lali petung

Rasane wong lagi gandrung

Pilih mbacut opo pilih wurung

Yen wurung tak trimo trimo gantung


Malaria opo malarindu

Sedino koyo sewindu

Neng awak marakke kuru


Numpak dokar mlakune ngulon

Wong sabar mesti kelakon

Wong sabar mesti kelakon


Waduh bapak aduh biyung

Anakmu koyo wong gemblung

Kapan ndiko paring pitulung


Iwak cucut mlebu neng karung

Kebacut alias kadung

Ngentekke sawah, ngentekke kampung

Home