Download for: Yeni Inka - Salam Tresno

Artist : Yeni Inka - Salam Tresno
Title : SKI Records
Duration : 04:34
View : 36K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Salam Tresno

Sumilir angin wengi kang tumetes

Anambahi kangenku sansoyo gedhe

Titipan rindu iki sansoyo akeh

Amung biso dedungo angenku nggo kowe 


Sliramu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning mati

Panyuwunku kanggo riko jogo tresno iso

Sayang aku tulus tresno sliramu


Tresno ra bakal ilang

Kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati


Salam tresno dijogo

Senadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu neng sliramu

Home