Download for: Woro Widowati Ft Ageng Music - Wes Ra Kurang Kurang

Artist : Woro Widowati Ft Ageng Music - Wes Ra Kurang Kurang
Title : Ageng Music
Duration : 06:28
View : 56.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati Ft Ageng Music - Wes Ra Kurang Kurang

Tak berpikir ning aku

Bakal gawe loro ati

Nglarani kowe sing tak tresnani

Ora bakal ilang


Saiki mung kari crito

Loro sing ning ati

Ora bakal iso mari


Rasane ati iki remuk nganti kepati-pati


Wes ra kurang kurang nggonku ngerteni kowe

Saben wayah wayah mung aku

Sing ngancani pas loro ati


Wes ra kurang kurang nggonku merjuangke

Isuk awan wengi mung kanggo gowe

Sing tak tresnani


Ngapuranen aku wes gawe loro atimu

Aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu

Getun sakjroning batinku wes gawe loro atimu

Opo kowe iseh iso nompo tresnaku iki


Rasane ati iki

Remuk nganti kepati-pati


Wes ra kurang kurang nggonku ngerteni kowe

Saben wayah wayah mung aku sing ngancani pas loro ati

Wes ra kurang kurang nggonku merjuangke

Isuk awan wengi mung kanggo kowe sing tak tresnani


Ngapuranen aku wes gawe loro atimu

Aku ora iso jogo atiku mung kanggo sliramu

Getun sakjroning batinku wes gawe loro atimu

Opo kowe iseh iso nompo tresnaku kanggo sliramu


Tegane atimu gawe loro ati tanpo iso ketulungan

Iki salah lan luputku, ngapuranen aku wes gawe loro atimu


Home