Download for: Sasya Arkhisna - Lalekno Tresnamu

Artist : Sasya Arkhisna - Lalekno Tresnamu
Title : Adhigana Music
Duration : 05:06
View : 8.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Lalekno Tresnamu

Naliko biyen bebarengan dadi siji

Kowe lan aku susah seneng tetep dilakoni

Ning opo kowe tego nglalekke janji

Sing tau mbok ucap raono bukti


Tekan saiki aku raiso lali

Keloro ati iki nganti kepati pati

Kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni

Segampang kuwi kowe nglungani


Tanpo roso salah saiki kowe teko


Raiso aku bali ning sandingmu

Lalekno tresnamu, wis ajur kabeh rosoku

Cukup semene wae antara aku ro kowe

Dadekke pelajaran kanggo sakteruse, lilakno aku


Tekan saiki aku raiso lali

Keloro ati iki nganti kepati pati

Kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni

Segampang kuwi kowe nglungani


Tanpo roso salah saiki kowe teko


Raiso aku bali ning sandingmu

Lalekno tresnamu, wis ajur kabeh rosoku

Cukup semene wae antara aku ro kowe

Dadekke pelajaran kanggo sakteruse, lilakno aku


Raiso aku bali ning sandingmu

Lalekno tresnamu, wis ajur kabeh rosoku

Cukup semene wae antara aku ro kowe

Dadekke pelajaran kanggo sakteruse, lilakno aku, lilakno aku

Home