Download for: Ratna Antika - Ati Dudu Wesi Ft. New Arista

Artist : Ratna Antika - Ati Dudu Wesi Ft. New Arista
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:45
View : 2.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ratna Antika - Ati Dudu Wesi Ft. New Arista

Ojo sak penakmu kowe ngelarani

Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji

Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci


Wes tak perjuangke seng mbok karepake

Ning nyatane tresno mok anggep ra ono

Aku iso lungo yen mbok sio sio

Timbang soyo loro


Ati iki dudu soko wesi

Sek raiso saben dino mok larani

Keloro loro neng njero dodo

Nambah perih neng ati


Ati iki dudu soko watu

Sek raiso mbendino mok gawe tatu

Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Nella Kharisma - Konco Mesra

Rossa - Kembali

Setia Band - Jangan Takut Jadi Indonesia

Nidji - Hapus Aku

Mocca - Bundle of Joy

Syahiba Saufa ft New Pallapa - Tau Tatu

Home