Download for: Yeni Inka - Kuatno Aku

Artist : Yeni Inka - Kuatno Aku
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:35
View : 3.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Kuatno Aku

Kowe sing mbiyen tau ning atiku

Sing tau nggawe seneng uripku

Saiki wis lungo disanding wong liyo


Mergo ra ono restune wong tuwo

Setiaku wis ra kurang-kurang

Sayangku ning kowe yo tenanan


Rasane abot nerimo kenyataan

Kepekso pisah mergo keadaan

Wis cukup, aku sadar diri


Tak dungo karo gedhe ati

Gusti, paringono kuat atiku iki

Kelangan wong sing paling tak sayangi


Gusti, paringono terang dalan uripku

Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti, kuatno aku


Setiaku wis ra kurang-kurang

Sayangku ning kowe yo tenanan

Ku rasane abot nerimo kenyataan


Kepekso pisah mergo keadaan

Wis cukup, aku sadar diri

Tak dungo karo gedhe ati


Gusti, paringono kuat atiku iki

Kelangan wong sing paling tak sayangi

Gusti, paringono terang dalan uripku


Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti, paringono kuat atiku iki

Kelangan wong sing paling tak sayangi


Gusti, paringono terang dalan uripku

Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti, kuatno aku

Gusti, kuatno aku

Home