Download for: Yeni Inka - Isih Tetep Sayang

Artist : Yeni Inka - Isih Tetep Sayang
Title : Yeni Inka Channel
Duration : 05:18
View : 21.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Isih Tetep Sayang

Bien ngomong tresno 

Saiki we longo ninggal cerito

Janjimu manis

Nanging nyatane mung gawe tangis


Bien ngomong cinta

Saiki we lungo ninggali luka

Janjimu palsu

Mung gawe remuk atiku


Jujur ati iki kelaran

Nanging aku wedi kelangan

Jane wes wegah

Nanging aku wedi pisah


Jujur ati keloro loro

Nanging aku wedi ditinggal lungo

Raiso ilang aku isih tetep sayang

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

ST12 - Dunia Pasti Berputar

Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Doa Suci

Lutfiana Dewi - Nyambangi Ati

Yeni Inka - Wegah Kelangan

Nadin Amizah - Rumpang

Dara Fu - Purnama Merindu

Vagetoz - Ervina

Home