Download for: Happy Asmara Ft Delva - Sun Ping Telu

Artist : Happy Asmara Ft Delva - Sun Ping Telu
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:46
View : 158.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara Ft Delva - Sun Ping Telu

Sawangen mripatku iki

Tresnoku tulus lan suci

Rungokno suworone Atiku

Nyanding awakmu kui angen angenku


Tulung Jogonen Atiku

Ben aku ora cemburu

Pengenku mung Nyanding sliramu

Takkan terpisah oleh jarak dan waktu


Sayangen aku mas, sun Sik ping telu

Kangenku pengen cepet ketemu

Kenalno Karo wong tuomu

Yen aku Iki calon bojomu


Ndang reneo dek, tak sun Ping Telu

Lungoku mung kerjo golek sangu

Bakal tak tepati janjiku

Bar tahun baru tak rabi awakmu


Bersama kita kan bahagia

Berbagi cinta selamanya

Home