Download for: Suci Tacik - Tak Lali Lali Salahmu

Artist : Suci Tacik - Tak Lali Lali Salahmu
Title : ARD Management
Duration : 04:45
View : 1.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Tak Lali Lali Salahmu

Tak buktekne yen aku bakal iso

Ngadek jejek tanpo kowe sing gawe loro

Opo kowe ra percoyo

Yen karma iseh ono 

Yen dolanan ati sing ati ati 

mengko tibo mburi


Sepurone yen enek salahku 

Aku ikhlas kowe lungo ninggal tatu

Mbendino remuk atiku 

Saben weruh lakumu

wes cukup tekan semene 

hubungane dewe


Ojo getun yen mbesok aku wes bahagio

Tatu jeru ning atiku seh mbekas neng dodo

Tak eleng eleng apikmu tak lali lali salahmu 

wes tak ngapuroni tapi aku ra lali

Home