Download for: Kadung Tresno Tak Eman Eman ❗ Lali Dalane Dj Topeng Remix

Artist : Kadung Tresno Tak Eman Eman ❗ Lali Dalane Dj Topeng Remix
Title : DJ Topeng
Duration : 04:45
View : 21.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Kadung Tresno Tak Eman Eman ❗ Lali Dalane Dj Topeng Remix

Opo Isih Kelingan 

Kowe Sing Tau Nglarani

Mbok Culne Aku

Kowe Medot Janji..

Tak Kuat Kuatne Nyonggo 

Tatu Sing Ono Ning Dodo

Jane Opo Kurang Wes Tak Labuh Tresno..


Aku Sing Lagi Ngerti

Sakwise Kadaluwarso

Yen Kowe Nandur Tresno 

Marang Wong Liyo..

Tego Tegone Atimu

Nggunting Taline Tresno

Yen Karep Sing Liyo

Ning Opo Ora Cerito..


Kadung Tresno Tak Eman Eman

Nanging Kowe Lali Dalan

Loro Rasane Nandang Kahanan

Mergo Mbok Pedot Katresnan..


Kadung Kowe Tak Impi Impi

Nanging Tego Kowe Ngapusi

Kabeh Janji Tresnomu Kuwi

Anane Amung Ono Ning lathi..

Home