Download for: Pipit Adellia - Duduhno Aku

Artist : Pipit Adellia - Duduhno Aku
Title : Music Interactive
Duration : 06:32
View : 100
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Pipit Adellia - Duduhno Aku

Dudohno Aku


Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang

Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo

Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu

Dudohno Ning Aku


Sekabehane Uwes Tak Ngerteni

Karo Kabeh Eleke Tingkahmu

Opo Maneh Gedene Egomu Sing Marai Atiku

Ajur Remuk Ngerteni Awakmu


Nanging Kabeh Iki Wes Tak Sabari

Wes Ra Mikir Tentang Harga Diri

Wes Kadung Loro Atiku Iki, Ra Kuat Ku Ngelakoni

Mugo Kowe Sitik oo.. Ngerteni


Reff :

Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang

Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo

Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu

Dudohno Ning Aku 



Yo wes opo jare

Lilo tak lilakne yen koe milih liane


Angel

Kahanane wes ra setel

Tak terus terusne

Aku tambah dedel duel


Ra mikir koe 

Saiki wes tak losne

Silo madep manteb

Otw nglalekne koe


Mendem mletre asyik

Ben aku ra panik

Mergo kelingan kabeh kenangan

Wingi sek pacaran 

Saiki wes dadi mantan


Mendem mletre asyik 

Saiki wes ra panik

Loro neng dodo

Ora tak roso

Mergo mletre 

Tombo teko loro lungo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Yeni Inka - Ikhlas

Sasya Arkhisna - Tiara (Kris)

Esa Risty - Melepas Lajang

NUCA & MAHALINI - Janji Kita

J-Rocks – Aku Harus Bisa

James Ap - Lapo Berjuang

Via Vallen - Bagai Langit Dan Bumi

Barasuara - Haluan

Home