Download for: Woro Widowati - Kaliurang Ahh Mantap

Artist : Woro Widowati - Kaliurang Ahh Mantap
Title : Adhigana Music
Duration : 03:56
View : 11.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Kaliurang Ahh Mantap

Kaliurang jarene penak

Aku wes sayang jebul tok tolak

Pinggir jurang kaline butek

Kowe tak sayang, matamu picek


Siji loro bar kuwi telu

Aku tok tolak tep iso ngguyu

Guyub rukun dalane Gusti

Aku tok tolak tak tinggal nyanyi


Wingi niatku karo kowe tenanan

Jebul kowe nganggepe amung kekancan

Aku trimo pamit lungo

Mugo mugo kowe sesuk ora gelo


Aku lungo wes ra sudi bali 

Mbaleni tresno iki huooo


Kaliurang jarene penak

Aku wes sayang jebul tok tolak

Pinggir jurang kaline butek

Kowe tak sayang, matamu picek


Siji loro bar kuwi telu

Aku tok tolak tep iso ngguyu

Guyub rukun dalane Gusti

Aku tok tolak tak tinggal nyanyi


Aku lungo wes ra sudi bali

Mbaleni tresno iki huooo


Kaliurang jarene penak

Aku wes sayang jebul tok tolak

Pinggir jurang kaline butek

Kowe tak sayang, matamu picek


Siji loro bar kuwi telu

Aku tok tolak tep iso ngguyu

Guyub rukun dalane Gusti

Aku tok tolak tak tinggal nyanyi


Kaliurang jarene penak

Aku wes sayang jebul tok tolak

Pinggir jurang kaline butek

Kowe tak sayang, matamu picek


Siji loro bar kuwi telu

Aku tok tolak tep iso ngguyu

Guyub rukun dalane Gusti

Aku tok tolak tak tinggal nyanyi

Home