Download for: Safira Inema - Ilang Tanpo Aran | Dangdut Koplo

Artist : Safira Inema - Ilang Tanpo Aran | Dangdut Koplo
Title : Milady Record
Duration : 05:23
View : 5.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Safira Inema - Ilang Tanpo Aran | Dangdut Koplo

Ndak lari neng ngendi paranmu

Tekan suroboyo nganti tulungagung

Ning pinggire kali brantas

Pesisir popoh lan prigi

Cidro ing janji kapan anggonmu bali


Ndak lari neng ngendi dunungmu

Tekan gunung gudek nganti gunung semeru

Lan terus tak takonake

Marang ombak e segoro

Ra ketemu gawe atiku nelongso


Kowe lungo koyo dene embun esuk

Lan ugo koyo lintang yen awan

Ninggalake awaku kang tanpo ruang

Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran


Gusti kang moho kuoso

Paring sabar mring kawulo

Rino wengi aku tansah ndedungo


reff

Ndak lali neng ngendi paramu

Tekan suroboyo nganti tulungagung

Ning pinggire kali brantas

Pesisir popoh lan prigi

Cidro ing janji kapan anggonmu bali


Kowe lungo koyo dene embun esuk

Lan ugo koyo lintang yen awan

Ninggalake awaku kang tanpo ruang

Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran


Gusti kang moho kuoso

Paring sabar mring kawulo

Rino wengi aku tansah ndedungo


Ndak lali neng ngendi paramu

Tekan suroboyo nganti tulungagung

Ning pinggire kali brantas

Pesisir popoh lan prigi

Cidro ing janji kapan anggonmu bali


Kowe lungo koyo dene embun esuk

Lan ugo koyo lintang yen awan

Ninggalake awaku kang tanpo ruang

Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran


Gusti kang moho kuoso

Paring sabar mring kawulo

Rino wengi aku tansah ndedungo

Home