Download for: Vita Alvia - Lempoh

Artist : Vita Alvia - Lempoh
Title : SEMBADA MUSIC
Duration : 04:28
View : 7.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Vita Alvia - Lempoh

Yo mung kowe sing di karepke atiku

Yo mung kowe sing iso ngudang ati iki

Seprono seprene ra ono sing iso

Ngobatin aku

Mung kowe ra ono liyane 2x 


Tombone ati iki mung kowe sing ngerti

Garinge lemah ning ati

Kowe sing iso nelesi

Saiki kroso lempoh urip

Mergo kelangan ati

Sak umur uripku rindu awakmu 

Kangen awakmu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Meggi Z - Sakit Gigi

Fatin - Semua Tentangmu

JKT48 - Overture

Dara Ayu - Dear Diary | Kentrung

Mocca - Do What You Wanna Do

Nella Kharisma - Woyo Woyo

Home