Download for: Putri Kristya Feat Onar - Ati Dudu Wesi

Artist : Putri Kristya Feat Onar - Ati Dudu Wesi
Title : MAHA LAJU MUSIK
Duration : 05:37
View : 363.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya Feat Onar - Ati Dudu Wesi

Ojo sak penakmu kowe ngelarani

Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji

Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci


Wes tak perjuangke seng mbok karepake

Ning nyatane tresno mok anggep ra ono

Aku iso lungo yen mbok sio sio

Timbang soyo loro


Ati iki dudu soko wesi

Sek raiso saben dino mok larani

Keloro loro neng njero dodo

Nambah perih neng ati


Ati iki dudu soko watu

Sek raiso mbendino mok gawe tatu

Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


Ojo sak penakmu kowe ngelarani

Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji

Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci


Wes tak perjuangke seng mbok karepake

Ning nyatane tresno mok anggep ra ono

Aku iso lungo yen mbok sio sio

Timbang soyo loro


Ati iki dudu soko wesi

Sek raiso saben dino mok larani

Keloro loro neng njero dodo

Nambah perih neng ati


Ati iki dudu soko watu

Sek raiso mbendino mok gawe tatu

Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur

Home