Download for: Suci Tacik - Nebus Salah

Artist : Suci Tacik - Nebus Salah
Title : ARD Management
Duration : 04:14
View : 368
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Nebus Salah

Sayang...aku pancen salah

Aku wes gawe atimu susah

Mungkin iki wes karmaku

Kowe saiki ninggalke aku..


Cobo ngomongo karo aku

Opo sing tak gawe nebus loromu

Jujur iseh sayang karo kowe

Senajan kowe ra nompo tresnaku...


Tangise ati kudu tak lakoni

Senajan geton batinku iki

Aku sadar yen tresno kui ra kudu

Biso duweni lan nyawiji...

Home