Download for: Lutfiana Dewi Ft. Kevin Ihza - Langit Bumi Saksine

Artist : Lutfiana Dewi Ft. Kevin Ihza - Langit Bumi Saksine
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:08
View : 29K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi Ft. Kevin Ihza - Langit Bumi Saksine

Sing biso sun pahami

Riko tego medot taline asmoro

Sing sanggup sun ngerteni

Riko tego ninggalno ambi wong liyo


Bengen riko ngomong dewek

Bakal bareng selawase

Nyatane kok gawe ngene

Janji urip sampe mati

Sing bakal biso ngelali


Langit bumi iki dadi saksine

Welas isun nyang riko seng ono ujunge

Isun seng ngiro bakal koyo gedigi

Wong tuwek isun seng biso ngrestui


Langit bumi iki dadi saksine

Tuluse welas isun iki nong njero ati

Masio saiki seng biso dadi siji

Sun pastikno welas iki sampe mati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Nella Kharisma - Loro Ati

Putri Kristya - Rembulan

Suci Tacik - Bongkar (Iwan Fals)

Isqia Hijri - Dinda (Jangan Marah Marah)

Nella Kharisma - Keju

Nella Kharisma - Lungset

Home