Download for: Fira Azzahra - Ngelali

Artist : Fira Azzahra - Ngelali
Title : MUARA BINTANG
Duration : 06:42
View : 2.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fira Azzahra - Ngelali

Bengi iki isun ngengeti

Ngengeti riko hang wis ngelali

Sun pageri lan sun rumati

Dung wis mekar riko ngelali


Mung gitar iki hang dadi saksi

Urip bebarengan selawase

Ulan lan lintang nong nduwuran

Podo ngajaki gendingan


Tetesan banyu moto sun iki

Kadung sun ngenget - ngengeti

Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi


Isun wis sing percoyo

Ambi omongan riko

Bengen nyumbar suworo

Isun riko gawe loro

Isun wis sing percoyo

Home