Download for: Yeni Inka - Suket Teki Spesial Didi Kempot

Artist : Yeni Inka - Suket Teki Spesial Didi Kempot
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:42
View : 41.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Suket Teki Spesial Didi Kempot

Aku tak sing ngalah

Trimo mudur timbang loro ati

Tak uyako wong kowe wis lali

Ora bakal bali


Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu


Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki


Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu


Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki


Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane


Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki


ooohh... Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Home