Download for: Fire Amanda - Minyak Goreng

Artist : Fire Amanda - Minyak Goreng
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:24
View : 8.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fire Amanda - Minyak Goreng

Yen minyak langka

Bingung wong sak Indonesia

Yen tanpo kowe

Aku mengheningkan cipta

Pertamax larang

Mungkin iseh iso mbrangkang

Yen kowe ilang

Atiku rasane bimbang


Opo aku iso urip tanpo kowe

Wes kadung fanatik ra ono liyane

Tanpo kowe aku po iso full senyum

Tanpo kowe aku koyo kembang alum


Ibarate aku bakul pertamax

Sing saiki regane lagi mundak

Lilo aku nganti ndangak ndangak

Mergo butuh larango tetep tak kulak


Tak jaluk we ra ilang

Mergo aku wes kadung sayang

Bingung yen we ra eneng

Koyo naliko antri minyak goreng


Yen minyak langka

Bingung wong sak Indonesia

Yen tanpo kowe

Aku mengheningkan cipta

Pertamax larang

Mungkin iseh iso mbrangkang

Yen kowe ilang

Atiku rasane bimbang

Home