Download for: Ryan Ncx - Cidro 3

Artist : Ryan Ncx - Cidro 3
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 06:29
View : 56.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ryan Ncx - Cidro 3

Jare kowe wis ngukir jenengku

Mbok patri ning njero atimu

Yen eling mbiyen karo janjimu

Tresnomu mung siji, yo aku

Ningopo saikine cidro?

Kabeh omongmu kuwi nggombal mukiyo


Sopo wonge sing ra bakal tatu

Nyenengi wong koyo sliramu?

Ngomong cinta, sayang mung ning aku

Janji setyo sak umur uripmu

Ningopo saikine tego?

Ning ngarep moto

Kowe nggandeng wong liyo

Ho-ho, ho-wo, keiris atiku


Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu

Mergo roso perihe ning njero dhodhoku

Gulone manis, isih manis madu

Mergane sing mbok iris atiku


Ora perpisahan sing dadi getun ning ati

Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi

Nyenengi sliramu nggawe loro atiku

Getune, nyapo mbiyen ketemu


Sopo wonge sing ra bakal tatu

Nyenengi wong koyo sliramu?

Ngomong cinta, sayang mung ning aku

Janji setyo sak umur uripmu

Ningopo saikine tego?

Ning ngarep moto

Kowe nggandeng wong liyo

Ho-ho, ho-wo, keiris atiku


Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu

Mergo roso perihe ning njero dhodhoku

Gulone manis, isih manis madu

Mergane sing mbok iris atiku


Ora perpisahan sing dadi getun ning ati

Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi

Nyenengi sliramu nggawe loro atiku

Getune, nyapo mbiyen ketemu

Getune, nyapo mbiyen ketemu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Rizky Febian - Hanya Engkau

Afgan - Tanpa Batas Waktu

Romansa - Jatuh Cinta

Blink - Pacar Pertama

Yovie & Nuno Ft Audy - Janji Di Atas Ingkar (Mendua)

Naura - Katakanlah Cinta

Home