Download for: Dike Sabrina - Ikhlas

Artist : Dike Sabrina - Ikhlas
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:55
View : 2.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina - Ikhlas

Ra kroso aku

Bali ning sandingmu

Bareng tresno liyane

Sing bakal mbok perjuangke


Lan aku ra ngiro

Yen bakal ngene akhire

Kudu berpisah ro kowe

Aku lilo, kowe lungo


Senajan atiku dudu nggo kowe

Tresnamu dudu nggo aku pamit lungo wae


Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe


Ra kroso aku

Bali ning sandingmu

Bareng tresno liyane

Sing bakal mbok perjuangke


Lan aku ra ngiro

Yen bakal ngene akhire

Kudu berpisah ro kowe

Aku lilo, kowe lungo


Senajan atiku dudu nggo kowe

Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae


Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe


Senajan atiku dudu nggo kowe

Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae


Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe


Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe


Sampai tiba waktu kita bertemu lagi

Dalam sebuah rasa yang tak berarti

Entah sampai kapan aku tetap menanti

Rasa cinta yang kau khianati


Rasa cinta yang kau khianati

Home