Download for: Yeni Inka - Salah

Artist : Yeni Inka - Salah
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:43
View : 113.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Salah

Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e


Aku ngerti aku iki sopo

Arep tresno aku wedi doso

Arep sambat nanging karo sopo

Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo


Sepurane yen aku iki salah

Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru

Arep tak selehne aku ora iso

Lek tak angkat aku soyo loro


Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Happy Asmara - Mantan Kelaran

Armada - Pergi Pagi Pulang Pagi

Maulana Ardiansyah - Lebih Baik Sakit Gigi

Vagetoz - Saat Kau Pergi

JKT48 - Mammoth

Home