Download for: Sasya Arkhisna - Ikhlas

Artist : Sasya Arkhisna - Ikhlas
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:52
View : 28.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Ikhlas

Ra kroso aku

Bali ning sandingmu

Bareng tresno liyane

Sing bakal mbok perjuangke

Lan aku ra ngiro

Yen bakal ngene akhire

Kudu berpisah ro kowe

Aku lilo, kowe lungo

Senajan atiku dudu nggo kowe

Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe

Senajan atiku dudu nggo kowe

Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe

Tak jogo (tak jogo) tresnamu dinggo atiku (dinggo atiku)

Aku merjuangke tresno tulus suci (tresno tulus lan suci)

Lan bakal tak buktekke (tak buktekke) marang liyane (marang liyane)

Aku pantes nyanding kowe

Sampai tiba waktu kita bertemu lagi

Dalam sebuah rasa yang tak berarti

Entah sampai kapan aku tetap menanti

Rasa cinta yang kau khianati

Rasa cinta yang kau khianati

Home