Download for: Delva Ft Safira Inema - Manut Dalane Gusti

Artist : Delva Ft Safira Inema - Manut Dalane Gusti
Title : RC Music
Duration : 05:44
View : 30.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Delva Ft Safira Inema - Manut Dalane Gusti

Opo iseh kelingan janjimu ning aku

Jare bakal berjuang urip tekan matimu

Nanging saiki wes bedo ceritane 

Koe tego ninggalke ngeboti tresno liyane 


Dek sepurane aku 

Tego nglarani atimu

Kabeh dudu karepku ninggalke sliramu


Aku rapopo mas atiku ws lilo

Ndelok koe bahagyo atiku ws trimo

Mantepke atimu rasah neko neko

Jogonen sek wes ono


Yowes tak ikhlaske tak tompo opo anane

Mungkin pancen iki ws dadi dalane

Aku ws kuat ati nek pancen ra dadi siji

Manut dalane Gusti

   

Dek sepurane aku 

Tego nglarani atimu

Kabeh dudu karepku ninggalke sliramu


Aku rapopo mas atiku ws lilo

Ndelok koe bahagyo atiku ws trimo

Mantepke atimu rasah neko neko

Jogonen sek wes ono


Yowes tak ikhlaske tak tompo opo anane

Mungkin pancen iki ws dadi dalane

Aku ws kuat ati nek pancen ra dadi siji

Manut dalane Gusti

   

Aku rapopo mas atiku ws lilo

Ndelok koe bahagyo atiku ws trimo

Mantepke atimu rasah neko neko

Jogonen sek wes ono


Yowes tak ikhlaske tak tompo opo anane

Mungkin pancen iki ws dadi dalane

Aku ws kuat ati nek pancen ra dadi siji

Manut dalane Gusti

   

Mungkin pancen takdire aku ro koe 

Mlaku dewe dewe

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

D’MASIV - Salah Paham

Cherrybelle - Dunia Tersenyum

Wali - Salam Rindu

Iksan Skuter - Lelaki Itu

Fatin - Percaya

DJ BODY BACK BASS SANTUY

Cakra Khan - Mudah Jatuh Cinta

Yeni Inka - Joko Tingkir Ngombe Dawet

Home