Download for: Erista - Sampek Tuwek

Artist : Erista - Sampek Tuwek
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 05:00
View : 19.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Erista - Sampek Tuwek

Seneng - seneng bareng , susah - susah bareng 

nyanding sliramu , sayang sliramu 

wes tak angen - angen we bakal dadi jodohku 

wes tak angen - angen kowe dadi pilihanku 


tenang, rasah sepangeng tenang, aku wes seneng

rene, rangkulen aku tak nggo sangu turuku 

mbesok miliho dino kowe tak lamar 

rasah nduwe roso, aku ninggalno, awak'e dewe wes dadi siji 


sampek tuwek we ra bakal tak culno

masio wes ra wancine sayang - sayangan neng kene 

siji - siji ne wong seng gawe ayem'e ati 

gawe urepku seneng, mesem saben bengi .

Home