Download for: Yeni Inka - Tak Lockdown Tresnane

Artist : Yeni Inka - Tak Lockdown Tresnane
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:35
View : 55.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Tak Lockdown Tresnane

dan aku masih di sini

menunggumu kembali

dan berharap hujan pergi


wes suwe aku ngenteni

nganti seprene nanging ra bali bali

kesuwen, embuh kelalen

ngelayung tresnoku nganti kegowo impen


sayang, opo kowe lali

marang janji sing dek wingi

nanging yen pancen iki dadi dalane

tak lilo ati pisah karo kowe


wes tak tutup dalane

ojo lewat kene, aku wes ono sing duwe

lan cerito sing wingi kae

sepurane kabeh wes tak lalekne


wes tak tutup dalane

ojo lewat kene, aku wes ono sing duwe

lan cerito sing wingi kae

sepurane kabeh wes tak lalekne

sepurane wes tak lockdown tresnane


yen pancen kudu pisahan, aku wes lilo tenan

ninggalake crito kari kenangan


dan aku masih di sini, menunggumu kembali

dan berharap hujan pergi

Home