Download for: Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton

Artist : Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton
Title : Via Vallen
Duration : 04:08
View : 15.6M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton

Tanpo Alas Koe Lungo Biyen Kae
Raono Mesakne Aku Sitik Wae
Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku
Tersakiti Sendiri Di Malam Itu

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Fatin - Cahaya Di Langit Itu

JKT48 - UZA

Tipe-X - Salah Pilih

Home