Download for: Thailand Style Cepak Cepak Jeder Ngamen 5 - Cah Ngganteng Pengen Kenalan

Artist : Thailand Style Cepak Cepak Jeder Ngamen 5 - Cah Ngganteng Pengen Kenalan
Title : KELUD PRODUCTION
Duration : 05:40
View : 62.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Thailand Style Cepak Cepak Jeder Ngamen 5 - Cah Ngganteng Pengen Kenalan

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan neng lesehan wonge ganteng

Nganggo klambi abang


Yen ra kleru aku tahu ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo guya guyu

Ombenane es jus melon karo susu


Saiki aku nembe ngrasakno

Pacaran karo wong kertosono

Gantenge koyok arjuno

Esemane koyo raden gatutkoco


Senadyan awaku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan


Cah ngganteng ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen neng prapatan

Njaluk hp mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Home