Download for: James Ap - Lapo Berjuang

Artist : James Ap - Lapo Berjuang
Title : ONE NADA Record
Duration : 04:24
View : 2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik James Ap - Lapo Berjuang

lapo aku berjuang

yen akhire ra disayang

ngregani tibo tangiku

kowe ra kanggo aku


ora tak getuni anggonku mencintai

sing tak jaluk pengertianmu

kowe rasah nguwehi harapan janji palsumu

yen akhire ninggalke aku


rasah sok kowe ngerteni loro atiku

sudahlah simpan semua kata bijakmu


lapo aku berjuang yen akhire ra disayang

ngregani tibo tangiku, kowe ra kanggo aku

kowe rep ngomong opo, tresnomu wes dadi loro

lungguh sing tenang biar karma mengambil peran


kowe rasah nguwehi harapan janji palsumu

yen akhire ninggalke aku


rasah sok kowe ngerteni loro atiku

sudahlah simpan semua kata bijakmu


lapo aku berjuang yen akhire ra disayang

ngregani tibo tangiku, kowe ra kanggo aku

kowe rep ngomong opo, tresnomu wes dadi loro

lungguh sing tenang biar karma mengambil peran


lapo aku berjuang yen akhire ra disayang

ngregani tibo tangiku, kowe ra kanggo aku

kowe rep ngomong opo, tresnomu wes dadi loro

lungguh sing tenang biar karma mengambil peran

Home