Download for: Dara Ayu Ft. Wandra - Bisane Mung Nyawang

Artist : Dara Ayu Ft. Wandra - Bisane Mung Nyawang
Title : TA PRO Music & Publishing
Duration : 05:41
View : 5.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dara Ayu Ft. Wandra - Bisane Mung Nyawang

Bisane mung nyawang

Seng biso nduweni

Urib bareng riko

Mung biso mbayangno


Jujur sun akoni

Isun ono roso

Jeru ati iki

Kangen nyang riko


Mergane isun sing biso nompo

Riko duwene uwong

Bisone mung nyawang

Sing biso duweni


Urip bareng riko

Nung biso mbayangno

Bisone mung nyawang

Sing biso nduweni


Urip bareng riko

Mung biso mbayangno

Jujur sun akoni

Isun ono roso


Jeru ati iki

Kangen nyang riko

Mergane isun sing biso nompo

Riko duwene uwong


Bisone mung nyawang

Riko nong kadohan

Urip bareng riko

Mung biso mbayangno


Bisone mung nyawang

Sing biso nduweni

Urip bareng riko

Mung biso mbayangno


Bisone mung nyawang

Riko nong kadohan

Urip bareng riko

Mung biso mbayangno


Bisone mung nyawang

Sing biso nduweni

Urip bareng riko

Mung biso mbayangno

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Yeni Inka - Pergilah Kasih

Ayu Ting Ting - Jutek

Iwan Fals - Ya Hui Ha He Ha

Caffeine - Pengagummu

Fiersa Besari - Tiffa

Ungu - Cerita Bersamamu

Kotak Feat Anggun - Teka-teki

Suci Tacik - 7 Samudera

Home