Download for: Woro Widowati - Buruh Cod Ft. Bintang Fortuna

Artist : Woro Widowati - Buruh Cod Ft. Bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:42
View : 19.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Buruh Cod Ft. Bintang Fortuna

Abote wong sing nyambut gawe

Kepontang-panting atine demi kowe

Aku mung buruh COD

Opo dayaku sing musuh kae


Kurang opo aku sayang ro sliramu

Wes tak upayakke

Nyambut gawe koyo ngene

Senajan mung tok sepelekke

Mugo aku ndang oleh gantine


Yen wes mantep atimu

Wes teteg lakumu

Tak ikhlaske yen pancen akhire

Kudu koyo ngene


Aku trimo lungo

Kalah bondo dunyo

Aku lilo yen kowe lungo

Home