Download for: Woro Widowati - Top-topan

Artist : Woro Widowati - Top-topan
Title : WORO WIDOWATI
Duration : 04:05
View : 470.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Top-topan

wes tak cobo ngampet loro

wes tak cobo jogo tresno

loro sing tok jalari ora tak rasakke

najan aku ngerti koe karo liyane


cobo koe ono ning posisiku

opo koe iso kuat atimu

ngrasakke tok larani

ning sak bendinoku

koe ra ngroso kok malah suloyo


kulo pun angkat tangan

atine pun ajur ajuran

kulo tak milih pamit

ati kulo pun roso sakit

ngapurane sayang

aku udu wong top topan

ora koyo idamanmu

sing gampang nrobos atimu

aku janne ngerti koe ghosting ati

tak cobo goblok tetap mencintai

sepenuh hati


kulo pun angkat tangan

atine pun ajur ajuran

kulo tak milih pamit

ati kulo pun roso sakit

ngapurane sayang

aku udu wong top topan

ora koyo idamanmu

sing gampang nrobos atimu

aku janne ngerti koe ghosting ati

tak cobo goblok tetap mencintai

sepenuh hati



ngapurane sayang

aku udu wong top topan

ora koyo idamanmu

sing gampang nrobos atimu

aku janne ngerti koe ghosting ati

tak cobo goblok tetap mencintai

sepenuh hati


tak cobo goblok tetap mencintai

sepenuh hati

Home