Download for: Happy Asmara - Tanpo Aku Sing Ati-ati

Artist : Happy Asmara - Tanpo Aku Sing Ati-ati
Title : Happy Asmara Music
Duration : 05:44
View : 64.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Tanpo Aku Sing Ati-ati

Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno 

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo


Kiro gampang golek ganti

Fb IG tak bukak i

Pesenku mung siji

Tanpoku seng ngati-ati


Hoooo ooo


Wes tak cubo lali esemmu neng ati

Nanging anane ati tambah perih

Wes tak elus dodo

Mencoba ikhlasno

Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri

Manis sikapmu tetep tak kangeni

Wes tak guwak roso oleh kene kono

Nanging atiku sampek seprene raiso lilo


Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo


Kiro gampang golek ganti 

Fb Ig tak buka i

Pesenku mung siji 

Tanpoku seng ngati-ati


Huuuuuu hooooo hoooooo 


Wes tak cubo lali esem mu neng ati

Nanging anane ati tambah perih

Wes tak elus dodo mencoba ikhlasno

Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri

Manis sikapmu tetep tak kangeni

Wes tak buwak roso,follback kene kono

Nanging ganti mu sampek seprene ra teko-teko


Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo


Kiro gampang golek ganti

Fb IG tak buka i

Pesenku ming siji 

Tanpoku seng ngati-ati


Hooouooo


Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo


Kiro gampang golek ganti

FB IG tak buka i

Pesenku mung siji

Tanpoku seng ngati-ati

Pesenku mung siji

Tanpoku seng ati-ati

Home