Download for: Dhimas Tedjo - Sri Minggat

Artist : Dhimas Tedjo - Sri Minggat
Title : Henny Adella
Duration : 04:48
View : 54.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dhimas Tedjo - Sri Minggat

Sri, kapan kowe bali?

Kowe lungo ora pamit aku

Jarene neng pasar, pamit tuku trasi

Nganti saiki kowe durung bali

Sri, opo kowe lali?

Janjine sehidup semati

Aku ora nyono kowe arep lungo

Loro atiku, atiku loro

Ndang balio, Sri

Ndang balio

Aku loro mikir kowe ono ing ngendi

Ndang balio, Sri

Ndang balio

Tego tenan kowe minggat ninggal aku

Yen pancene, Sri

Kowe eling aku

Ndang balio, aku kangen setengah mati

Sri, opo kowe lali?

Janjine sehidup semati

Aku ora nyono kowe arep lungo

Loro atiku, atiku loro

Ndang balio, Sri

Ndang balio

Aku loro mikir kowe ono ing ngendi

Ndang balio, Sri

Ndang balio

Tego tenan kowe minggat ninggal aku

Yen pancene, Sri

Kowe eling aku

Ndang balio, aku kangen setengah mati

Ndang balio, Sri

Ndang balio

Aku loro mikir kowe ono ing ngendi

Ndang balio, Sri

Ndang balio

Tego tenan kowe minggat ninggal aku

Yen pancene, Sri

Kowe eling aku

Ndang balio, aku kangen setengah mati

Ndang balio, aku kangen setengah mati

Home