Download for: Mamnun Ft. Cimbrut - Koyo Jogja Istimewa

Artist : Mamnun Ft. Cimbrut - Koyo Jogja Istimewa
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:27
View : 33.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Mamnun Ft. Cimbrut - Koyo Jogja Istimewa

Mangan tempe rasane

Koyo mangan lawuh sate

Senajan sak anane

Sing penting karo kowe


Ngombe kembang tahu rasane

Koyo ngombe susu

Rausah mecucu

Tresnoku ro kowe ra bakal tak madu


Bungah tenan rasane

Wong kang lagi gandrung

Tak perjuangke

Tekan janur melengkung


Kowe siji sijine

Aku bangga karo kowe

Gelem nompo opo anane

Tresnoku ra bakal mletre


Kowe ojo sumelang

Tresnoku ra bakal ilang

Ibarat koyo kuthoku jogja

Kowe cen istimewa

Home