Download for: Yeni Inka - Angel 2

Artist : Yeni Inka - Angel 2
Title : Yeni Inka Channel
Duration : 04:37
View : 30K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Angel 2

Tapi bene, yo wis opo jare

Lilo, tak lilakne yen kowe milih liyane

Angel, kahanane wis ra setel

Tak terus-teruske, aku tambah dedel duel


Ra mikir kowe, saiki wis tak losne

Silo, madep manteb

OTW nglalekne kowe


Mendem, mletre asyik, ben aku ra panik

Mergo kelingan kabeh kenangan

Wingi sik pacaran, saiki wis dadi mantan

Mendem, mletre asyik, saiki wis ra panik

Loro ning dhodho, ora tak roso

Mergo mletre, tombo teko, loro lungo


Tombo teko, loro lungo, Mas Lutfi

Rasah dipikir, password-nya apa, Mas?


Angel-angel


Angel, kahanane wis ra setel

Tak terus-teruske, aku tambah dedel duel


Ra mikir kowe, saiki wis tak losne

Silo, madep manteb

OTW nglalekne kowe


Mendem, mletre asyik, ben aku ra panik

Mergo kelingan kabeh kenangan

Wingi sik pacaran, saiki wis dadi mantan

Mendem, mletre asyik, saiki wis ra panik

Loro ning dhodho, ora tak roso

Mergo mletre, tombo teko, loro lungo


Mendem, mletre asyik, ben aku ra panik

Mergo kelingan kabeh kenangan

Wingi sik pacaran, saiki wis dadi mantan

Mendem, mletre asyik, saiki wis ra panik

Loro ning dhodho, ora tak roso

Mergo mletre, tombo teko, loro lungo


Mergo mletre, tombo teko, loro lungo

Home