Download for: Yeni Inka Ft. Adella - Stasiun Balapan

Artist : Yeni Inka Ft. Adella - Stasiun Balapan
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:24
View : 89.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Ft. Adella - Stasiun Balapan

Ning stasiun balapan

Kuto Solo sing dadi kenangan

Kowe karo aku

Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan

Rasane koyo wong kelangan

Kowe ninggal aku

Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da dada sayang

Da slamat jalan

Janji lungo mung sedelo

Jare sewulan ra ono

Pamitmu naliko semono

Ning stasiun balapan Solo

Jare lungo mung sedelo

Malah tanpo kirim warto

Lali opo pancen nglali

Yen eling mbok enggal bali

Ning stasiun balapan

Rasane koyo wong kelangan

Janji lungo mung sedelo

Jare sewulan ra ono

Pamitmu naliko semono

Ning stasiun balapan Solo

Jare lungo mung sedelo

Malah tanpo kirim warto

Lali opo pancen nglali

Yen eling mbok enggal bali

Ning stasiun balapan

Kuto Solo sing dadi kenangan

Kowe karo aku

Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan

Rasane koyo wong kelangan

Home