Download for: Tasya Rosmala Ft Brodin New Pallapa - Jamu Pegel Mlarat

Artist : Tasya Rosmala Ft Brodin New Pallapa - Jamu Pegel Mlarat
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 07:15
View : 177K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Tasya Rosmala Ft Brodin New Pallapa - Jamu Pegel Mlarat

Dek, reneo tak kandani
Ojo menjap menjep nggateli ati
Dek, ndang gawekno kopi
Ndasku ngelu ket wingi durung mari
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi

Mas mbok yo koe ngerti
Duit sing endi digawe tuku kopi
Belanjane gak mbejaji
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi
Aku isin mbendino ditagihi
Sok kapan utangmu kok sauri

Tak rewangi kerjo nganti bengi
Nanging koyone yo ora mesti
Tak rewangi miter tekan bali
Nanging koyone yo ora mesti

Sakjane aku wes ora kuat
Sakjane aku wes pegel mlarat
Kepengen nduwe sedan mengkilap
Duit sak milyat lan omah tingkat

Sakjane aku yo ora kuat
Sakjane aku yo emoh mlarat
Golekno jamu pegel mlarat
Sopo ngerti mene dadi konglomerat

Home