Download for: Putri Kristya - Simpang Limo Ninggal Janji

Artist : Putri Kristya - Simpang Limo Ninggal Janji
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 05:37
View : 142.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya - Simpang Limo Ninggal Janji

soyo suwe soyo nelongso rasane

atiku kangen, kangenku marang kowe

nanging pancen, pancen wes dadi nasibe

durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe


arume kembang mekar ing wayah sore

arum ambune iseh biso tak rasakne

nanging nanging nanging arume rambutmu

amung biso tak bayangne mergo kowe ra neng kene


aku lungo monco golek makaryo

nggo sangune urip aku lan kowe

arume kembang mekar ing wayah wengi

dadi tombo kangenku jroning ati


kembangku ayu lilakno lungaku

aku ra bakal lali marang janji seng ketali

neng simpang limo iki seng nyekseni sumpahe ati

janjiku mengko mesti tak tepati


arume kembang mekar ing wayah sore

arum ambune iseh biso tak rasakne

nanging nanging nanging arume rambutmu

amung biso tak bayangne mergo kowe ra neng kene


aku lungo monco golek makaryo

nggo sangune urip aku lan kowe

arume kembang mekar ing wayah wengi

dadi tombo kangenku jroning ati


kembangku ayu lilakno lungaku

aku ra bakal lali marang janji seng ketali

neng simpang limo iki seng nyekseni sumpahe ati

janjiku mengko mesti tak tepati


kembangku ayu lilakno lungaku

aku ra bakal lali marang janji seng ketali

neng simpang limo iki seng nyekseni sumpahe ati

janjiku mengko mesti tak tepati, entenono aku neng simpang limo

Home