Download for: Lutfiana Dewi - Lemah Teles

Artist : Lutfiana Dewi - Lemah Teles
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:10
View : 6.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Lemah Teles

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro


Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen-angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan, hoo-oo


Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng


Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen-angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo


Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Lemah teles gusti sing bakal mbales

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Fiersa Besari - Sepasang Pendaki

Suci Tacik - Bongkar (Iwan Fals)

Ryan Ncx - Lilo

Nella Kharisma - Lumuh

Vidi Aldiano - Terambang

Mocca - I Remember

Woro Widowati - Ora Keduman

Home