Download for: Refi Arista - Ngangen

Artist : Refi Arista - Ngangen
Title : Golden Management
Duration : 05:06
View : 2.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Refi Arista - Ngangen

Nong sepine angin wengi

Isun rasakno kangen iki

Kangen hang keliwat jeru

Nong awak riko, nong awak riko

Nong sepine angin dalu

Nggarai sun sing biso turu

Suwi sing tau ketemu

Suwi sing tau ketemu

Masio moto iki merem

Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken


Welas isun tolong rungokaken

Jeritan suworo ati nisun

Isun biso ngangen mergo welas

Isun biso ngangen mergo sayang

Gusti sampekno salam iki

Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni

Roso loro hang koyo gedigi


Cukup isun baen hang ngerasakaken

Cukup isun baen hang ngerasakaken

Masio moto iki merem

Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken

Welas isun tolong rungokaken

Jeritan suworo ati nisun

Isun biso ngangen mergo welas

Isun biso ngangen mergo sayang


Gusti sampekno salam iki

Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni

Roso loro hang koyo gedigi

Cukup isun baen hang ngerasakaken

Cukup isun baen hang ngerasakaken


Isun biso ngangen mergo welas

Isun biso ngangen mergo sayang

Gusti sampekno salam iki

Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni

Roso loro hang koyo gedigi

Cukup isun baen hang ngerasakaken

Cukup isun baen hang ngerasakaken

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Letto - Kepada Hati Itu

Kotak - Masih Ada

Dike Sabrina - Damar Opo Lilin

Geisha - Kering Air Mataku

Iwan Fals - Senandung Lirih

Esa Risty - Impen Impenen

Home