Download for: Nella Kharisma - Wes Jujur

Artist : Nella Kharisma - Wes Jujur
Title : Nella Kharisma - Topic
Duration : 03:39
View : 2.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Wes Jujur

sing tebeng aling aling
yo wis jujur ambi riko
apuo ati riko
manggih sing percoyo
wes cukup uli isun
yakin aken awak riko
duh manggih nyimpen curigo
welas sun tinggalno
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo
sing tebeng aling aling
yo wis jujur ambi riko
apuo ati riko
manggih sing percoyo
wes cukup uli isun
yakin aken awak riko
duh manggih nyimpen curigo
welas sun tinggalno
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo

Home