Download for: Cak Percil - Madiun Ngawi

Artist : Cak Percil - Madiun Ngawi
Title : ONE NADA Record
Duration : 06:50
View : 7.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Cak Percil - Madiun Ngawi

Terminal madiun ngawi

Kenanganku

Ora bakalan aku nglalek'e

Biyen aku duwe pacar

Anak'e pak tukiran

Bakul pecel, ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi

Gen dolan ku.

Ora bakalan aku nglalek'e

Biyen jaman semono

Kowe janji karo aku

Nanging nyatane

Kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen, kangen karo sliramu

Tak sawang sawang fotomu neng dompetku

Yen aku kangen, kangen karo sliramu

Tak elus elus fotomu neng dompetku

Opo kowe ra kroso

Tak batin sak bendino

Ra bakal ilang fotomu neng dompetku

Opo kowe ra kroso

Tak batin sak bendino

Ra bakal ilang jenengmu neng atiku

Home