Download for: Cantika Davinca - Titipane Gusti

Artist : Cantika Davinca - Titipane Gusti
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 06:21
View : 77.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Cantika Davinca - Titipane Gusti

Tenanono perasaan iki

Kanggo kowe sing lagi tak tresnani

Mbok tulung ojo ngecewakne atiku

Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu


Ikhlasno atimu, pasrahne ning aku

Ra bakal tak larani tekane matiku

Ojo sok mikir aku bakal nglarani

Mergo kuyakin we titipane Gusti


Sing tak kangeni

Mestine atimu ora mbaleni pengalamanku loro

Pengenku kowe iso nambani

Ngewangi lali rupane


Tekane atimu kanggo nguripi

Perasaan sing tau ilang

Jangan berpikir kamu pelampiasan

Yang akan kubuang


Ikhlasno atimu, pasrahne ning aku

Ra bakal tak larani tekane matiku

Ojo sok mikir aku bakal nglarani

Mergo kuyakin we titipane Gusti


Sing tak kangeni

Mestine atimu ora mbaleni pengalamanku loro

Pengenku kowe iso nambani

Ngewangi lali rupane


Tekane atimu kanggo nguripi

Perasaan sing tau ilang

Jangan berpikir kamu pelampiasan

Yang akan kubuang


Jangan berpikir kamu pelampiasan

Yang akan pernah terbuang

Ikhlasno atimu, pasrahne ning aku

Ra bakal tak larani tekane matiku


Ojo sok mikir aku bakal nglarani

Mergo kuyakin we titipane Gusti

Sing tak kangeni

Home