Download for: Dinda Laras - Iya Makasih

Artist : Dinda Laras - Iya Makasih
Title : RC Music
Duration : 05:07
View : 2.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dinda Laras - Iya Makasih

Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih

Mundur wae


Kurang opo usahaku dinggo kowe

Opo-opo mesti tak korbanke

Nanging aku sadar diri

Aku mung badutmu

Raiso dadi pilihan atimu


Kowe wes nyaman karo wong liyo

Aku mung iso ndungakno

Kanggo kebahagiaanmu

Karo tresno anyarmu


Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih

Mundur wae


Kurang opo usahaku dinggo kowe

Opo-opo mesti tak korbanke

Nanging aku sadar diri

Aku mung badutmu

Raiso dadi pilihan atimu


Kowe wes nyaman karo wong liyo

Aku mung iso ndungakno

Kanggo kebahagiaanmu

Karo tresno anyarmu


Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih

Mundur wae


Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih

Mundur wae


Dada sayang aku milih

Mundur wae

Dada sayang aku miliih

Mundur wae

Home