Download for: Farel Prayoga - Kelangan 2

Artist : Farel Prayoga - Kelangan 2
Title : TA PRO Music & Publishing
Duration : 05:11
View : 2.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Farel Prayoga - Kelangan 2

sing ono maning hang isun welasi

sing ono maning hang isun sayangi

kembang hang ono ring tangan

ilang kepetik wong liyan

tego tegane ninggal sun kelaran


kalingono riko tipis atine

ninggal isun mung ngaboti liyane

padahal nong njero ati

riko sing biso keganti

tapi malah gawe ati sun perih


saiki sun dewekan, nyawang teko kadohan

riko tentrem atinisun wes seneng

riko sing usah ngerti kelendi sun saiki

pokok riko seneng isun yo seneng


masio tah gerimis ring ati

tapi isun nguwatno ati


kalingono riko tipis atine

ninggal isun mung ngaboti liyane

padahal nong njero ati

riko sing biso keganti

tapi malah gawe ati sun perih


saiki sun dewekan, nyawang teko kadohan

riko tentrem atinisun wes seneng

riko sing usah ngerti kelendi sun saiki

pokok riko seneng isun yo seneng


saiki sun dewekan, nyawang teko kadohan

riko tentrem atinisun wes seneng

riko sing usah ngerti kelendi sun saiki

pokok riko seneng isun yo seneng


masio tah gerimis ring ati

tapi isun nguwatno ati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Nidji - Simple Man

Via Vallen - Karma

Tipe-X - I.C.U

Home