Download for: Bintoro Kambil - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Artist : Bintoro Kambil - Ditinggal Pas Sayang Sayange
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 04:50
View : 29.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Bintoro Kambil - Ditinggal Pas Sayang Sayange

loro rasane ati, nganti ra biso lali

tresno tulus songko ati dilarani

kowe janji tresno tulus songko ati

nyatane kowe gawe loro ati


piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku

biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

kowe ninggal aku pas sayang sayange

lungamu ninggal tatu neng atiku


tatu neng atiku loro rasane

nganti koyo diiris iris rasane

mergo naliko aku sayang sayange

kowe mutus tresno cukup sakmene


keronto ronto ati rasane

koyo ra biso tak ibaratake

amung mergo masalah sing sepele

kowe nduwe tresno liyane


loro rasane ati, nganti ra biso lali

tresno tulus songko ati dilarani

kowe janji tresno tulus songko ati

nyatane kowe gawe loro ati


piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku

biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

kowe ninggal aku pas sayang sayange

lungamu ninggal tatu neng atiku


tatu neng atiku loro rasane

nganti koyo diiris iris rasane

mergo naliko aku sayang sayange

kowe mutus tresno cukup sakmene


keronto ronto ati rasane

koyo ra biso tak ibaratake

amung mergo masalah sing sepele

kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Yeni Inka - Pecah Seribu

Vita Alvia - Salah Pilih

Mira Putri Ft Ageng Music - Ajarkan Aku

Ungu - Indonesiaku

Home