Download for: Arlida Putri - Titip Kangen Angin Dalu

Artist : Arlida Putri - Titip Kangen Angin Dalu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:04
View : 34.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Arlida Putri - Titip Kangen Angin Dalu

Aku ngenteni balimu

Uwes suwe tak tunggu tekomu

Kangenku iki tak tertahan lagi

Kapan kowe bali, wes suwe aku ngenteni


Aku kangen tenanan

Kowe sing tak pikirke ning saben dinaku

Ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe

Sing tak jaluk mung siji, kowe ojo bedo ati


Tak titipke angin dalu

Kanggo kowe lintang atiku

Banyu moto sing tak roso

Gede tresno sing tak jogo


Salam tresnoku nggo kowe

Janji tulus selawase

Ra bakal ngeliyo tresnoku

Kowe pepujan atiku

Home