Download for: Woro Widowati - Rungokno Aku

Artist : Woro Widowati - Rungokno Aku
Title : WORO WIDOWATI
Duration : 05:24
View : 49.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Rungokno Aku

Aku jengkel karo kowe

Opo-opo mbok putusi dewe

Madep aku, rungokno aku

Aku ra mung konco ngentekke wektu


Aku nelongso yen 'we nangis, yang

Padahal aku ra neng endi-endi

Mung coro pemikiranmu keleru

Kabeh omongan mbok lebokne atimu


Aku ra pengen kowe sedih, yang

Soyo suwe kudune soyo sayang

Hubungan ojo digawe pelik

Percoyo aku ra ketan sak ithik


Siji-sijine, kowe

Sumpah raono liyane (hok a)

Ambruk cagakku

Nuruti kabeh angen-angenmu


Opo-opo kok aku

Kabeh mung tibakke neng aku

Senajan dalan ra alus

Sing penting aku wani terus


Aaa, uuu

Aku ra pengen kowe sedih, yang (kowe sedih, yang)

Soyo suwe kudune soyo sayang (soyo sayang)

Hubungan ojo digawe pelik


Percoyo aku ra ketan sak ithik

Siji-sijine, kowe, haa

Sumpah raono liyane

Ambruk cagakku


Nuruti kabeh angen-angenmu

Opo-opo kok aku

Kabeh mbok tibakke neng aku

Senajan dalan ra alus


Sing penting aku wani terus (kasih tau)

Sugeng dalu, Widodari

Ojo nangis, tibo mburi

Kartonyono medot janji


Rungokno aku sing nduwe ati

Sugeng dalu, Widodari (Widodari)

Ojo nangis, tibo mburi (haa)

Kartonyono medot janji

Rungokno aku sing nduwe ati

Rungokno aku sing nduwe ati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Doa Suci

Kangen Band – Kau Tipu Aku

Naura - Juara (Opening)

Ghaury - Cinta Milik Bersama

Home